Kære kunder, vi er i gang med at lave en ny webshop. og det nuværende site er ikke under vedligeholdelse, og derfor der kan være mange varer der er udsolgt, trods lager status viser den er online.
Skriv venligst til info@best2business.dk for en forespørgsel til varer I ønsker at købe inden I lægge en bestilling. Vi finder markeds bedste priser til jer.
Vi er i fuld gang med at få den nye webshop op og kører.

Køb elektronik, IT udstyr, computer tilbehør hos Bamboo Solution

Apple MacBook Pro with Retina display - 13.3" - Core i5 2.3 GHz - 8 GB RAM - 128 GB SSD - space grey - MPXQ2DK/A

Flere visninger

Apple MacBook Pro with Retina display - 13.3" - Core i5 2.3 GHz - 8 GB RAM - 128 GB SSD - space grey - MPXQ2DK/A

producentens vejledende pris 11.499,00 kr

11.499,00 kr

Lagerstatus: På lager

Core i5 2.3 GHz
OS X 10.13 Sierra
8 GB RAM
128 GB SSD
13.3" IPS 2560 x 1600 (WQXGA)
Iris Plus Graphics 640
Wi-Fi, Bluetooth
space grey
kbd: Dansk
Beskrivelse

Detaljer

Med MacBook Pro når den bærbare computer et helt nyt niveau for ydeevne og bærbarhed. Og med avanceret grafik,højtydende processorer,superintelligent lagring og meget mere i ryggen kan du føre alle dine idéer ud i livet - hurtigere end nogensinde før. Takket være syvendegenerations Intel Core-processorer har MacBook Pro en fantastisk ydeevne. Alting går stærkt - selv de mest krævende professionelle opgaver,som f.eks. rendering af 3D-modeller og kodning af videoer. Samtidig kan den spare på energien,når den arbejder med lettere opgaver som at surfe på nettet og tjekke mails. MacBook Pro leverer mere ydeevne i et tyndt design,men har alligevel batteritid til en hel dag. Så du kan roligt fortsætte med at se film,spille spil og redigere projekter,uanset hvor du er. MacBook Pro-skærmen er den bedste,der nogensinde har siddet på en bærbar Mac. Den har klar LED-baggrundsbelysning og høj kontrast,så du får dybe sorte farver og klare hvide. Den store lysmængde i hver pixel og den variable opdateringsfrekvens gør skærmen særdeles energieffektiv. Og den understøtter et bredere farveområde,som giver endnu mere liv til grønne og røde farver end sRGB. Det betyder,at du får mere realistiske billeder med naturtro og livagtige detaljer - særligt vigtigt,hvis du arbejder med grafisk design,colour grading og redigering. Du får smuk og afbalanceret hi-fi-lyd,som er en fornøjelse at lytte til,med et stort dynamisk område og mere bas,der giver lyden masser af bund. Højttalerne er direkte forbundet til systemets strømforsyning,så de kan klare højest mulig lydforstærkning. De er med til at gøre MacBook Pro til det perfekte valg,hvis du vil mixe en sang på farten,redigere en video på settet eller bare hygge dig med en god film,mens du er undervejs. Det er blevet en endnu bedre oplevelse at interagere med MacBook Pro. Tastaturet er udstyret med Apples anden­generations sommerfuglemekanisme,som giver fire gange mere stabilitet i tasterne end den gængse saksemekanisme samt større komfort og bedre respons. Og med det store Force Touch-pegefelt har dine fingre masser af plads til alle bevægelser og klik. Thunderbolt 3 kombinerer ultrahurtig båndbredde med den superalsidige USB-C-branchestandard og giver dig en universalport med fuld fart på. Den integrerer dataoverførsel,opladning og videoudgang i én port og leverer en hastighed på op til 40 Gb/s - det er dobbelt så stor båndbredde som Thunderbolt 2. Og fordi Thunderbolt 3 er vendbart,vender det altid rigtigt,uanset hvordan du sætter det i. macOS er det styresystem,der er hjernen i enhver Mac. Det er udviklet til at være lige så let at bruge,som det er flot at se på,og bygget til at udnytte hardwaren fuldt ud. macOS kommer med en imponerende samling programmer,som du vil bruge og sætte pris på hver dag. Det har også iCloud og andre smarte måder,som din Mac,dine iOS-enheder og dit Apple Watch kan arbejde sammen på.

Primære Specs

Produktbeskrivelse Apple MacBook Pro with Retina display - 13.3" - Core i5 - 8 GB RAM - 128 GB SSD - Dansk
Produkttype Notebook
Operativsystem OS X 10.13 Sierra
Processor Intel Core i5 (7. Gen) 2.3 GHz (3.6 GHz)
Hukommelse 8 GB LPDDR3
Lagring 128 GB - svejset SSD
Optisk drev Intet optisk drev
Billedskærm 13.3" LED baglys 2560 x 1600 / WQXGA
Grafik Intel Iris Plus Graphics 640
Input-enhed Force Touch-trackpad
Tastaturbagbelysning Ja
Integreret webcam Ja
Netværk 802.11a/b/g/n/ac,Bluetooth 4.2
Batteri Op til 10 timer
Farve Space grey
Dimensioner (B x D x H) 30.41 cm x 21.24 cm x 1.49 cm
Vægt 1.37 kg
Lokalisering Dansk / Danmark
Miljømæssige standarder ENERGY STAR kvalificeret
Producentgaranti 1-års garanti
Yderligere information

Yderligere information

Leverandør Apple
RAM 8 GB
Leverandør varenr. MPXQ2DK/A