Kære kunder, vi er i gang med at lave en ny webshop. og det nuværende site er ikke under vedligeholdelse, og derfor der kan være mange varer der er udsolgt, trods lager status viser den er online.
Skriv venligst til info@best2business.dk for en forespørgsel til varer I ønsker at købe inden I lægge en bestilling. Vi finder markeds bedste priser til jer.

Best2Business

Køb elektronik, IT udstyr, computer tilbehør hos Bamboo Solution

Macbook Pro

Med MacBook Pro når den bærbare computer et helt nyt niveau for ydeevne og bærbarhed. Takket være højtydende processorer og hukommelse,avanceret grafik,ultrahurtig lagring og meget mere kan du få alle dine idéer ført ud i livet - hurtigere end nogensinde.

Med sine ottendegenerations Intel Core-processor når MacBook Pro helt nye højder for,hvad en bærbar kan præstere. Så selvom du sidder med krævende professionelle opgaver som f.eks. kompilering af kode,rendering af 3D-modeller,produktion af flere lydspor,special effects eller kodning af videoer,kan du klare det hele. Endnu hurtigere.

Apple T2-chippen er anden generation af Apples specialudviklede Mac-chip - designet til at gøre MacBook Pro endnu mere sikker.

MacBook Pro kommer med et ultrahurtigt SSD-lager (solid-state drive) - stort nok til,at du kan tage selv dine største filer med dig,f.eks. store fotobiblioteker eller videoprojekter. Du kan starte computeren,åbne adskillige programmer eller importere kæmpestore filer på nærmest ingen tid. Og takket være Apple T2-chippen bliver alting krypteret løbende. Helt automatisk.

Thunderbolt 3 kombinerer ultrahurtig båndbredde med den superalsidige USB-C-branchestandard og giver dig en universalport med fuld fart på. Den integrerer dataoverførsel,opladning og videoudgang i én port og leverer en hastighed på op til 40 Gb/s - dobbelt så stor båndbredde som Thunderbolt 2. Du kan nemt tilslutte dine andre enheder med et kabel eller mellemstik. Og det vendbare stik vender altid rigtigt,uanset hvordan du sætter det i.

Touch Bar erstatter de funktionstaster,der ellers altid har ligget øverst på dit tastatur,og giver dig en mere alsidig og effektiv måde at arbejde på. Den ændrer sig automatisk,afhængigt af hvad du laver,og viser dig relevante værktøjer,som du allerede kender og bruger:kontrolfunktioner som f.eks. lys- og lydstyrke,interaktive måder at tilpasse og gennemse indhold på,indtastningsfunktioner som emojis og meget mere.

Mange af de indbyggede programmer på din MacBook Pro kan betjenes fra Touch Bar,så de mest almindelige ting,f.eks. at sende en mail eller formatere et dokument,kan blive endnu nemmere. Touch Bar ændrer sig i forhold til det program,du bruger,så du altid har de nyttigste genveje lige ved hånden. Og tredjepartsprogrammer kan også udnytte fordelene ved Touch Bar.

Lås din Mac op på et splitsekund. Brug Apple Pay til at foretage sikre onlinekøb. Få hurtig adgang til systemindstillinger og låste noter,og skift mellem brugere. Alt sammen med et hurtigt tryk med fingeren.

Retina-skærmen på MacBook Pro er den bedste nogensinde på en bærbar Mac. Den har klar LED-baggrundsbelysning og høj kontrast,så du får dybe sorte farver og klare hvide. Den understøtter et bredere farveområde (P3),som giver endnu mere liv til grønne og røde farver end med sRGB. MacBook Pro har en smuk og afbalanceret hi-fi-lyd med et stort dynamisk område og mere bas,så lyden får masser af bund. Og højttalerne er direkte forbundet til systemets strømforsyning,så de kan levere bedre peak-forstærkning. Alt er klappet og klar til,at du kan mixe en sang på farten,redigere en video på settet eller hygge dig med en god film i toget.

Tastaturet på MacBook Pro har en sommerfuglemekanisme,der giver fire gange mere stabilitet i tasterne end traditionelle saksemekanismer,samtidig med at du får større komfort. Og med det store Force Touch-pegefelt har dine fingre masser af plads til alle bevægelser og klik.

Tabel Liste

Sorter faldende

14 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

14 vare(r)