Kære kunder, vi er i gang med at lave en ny webshop. og det nuværende site er ikke under vedligeholdelse, og derfor der kan være mange varer der er udsolgt, trods lager status viser den er online.
Skriv venligst til info@best2business.dk for en forespørgsel til varer I ønsker at købe inden I lægge en bestilling. Vi finder markeds bedste priser til jer.
Vi er i fuld gang med at få den nye webshop op og kører.

Køb elektronik, IT udstyr, computer tilbehør hos Bamboo Solution

APPLE MACBOOK PRO WITH RETINA DISPLAY - 15.4" - CORE I7 2.2 GHZ - 16 GB RAM - 256 GB SSD - MJLQ2DK/A

Flere visninger

APPLE MACBOOK PRO WITH RETINA DISPLAY - 15.4" - CORE I7 2.2 GHZ - 16 GB RAM - 256 GB SSD - MJLQ2DK/A
14.500,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Core i7 2.2 GHz
OS X 10.13 Sierra
16 GB RAM
256 GB flashhukommelse
15.4" IPS 2880 x 1800
Iris Pro Graphics
Wi-Fi
kbd: Dansk
Beskrivelse

Detaljer

En banebrydende Retina-skærm. Et nyt trykfølsomt pegefelt. Ren flash-arkitektur. Tilsammen løfter disse funktioner ydeevnen for bærbare computere op på et nyt niveau. Og det samme vil ske med alt det,du laver. Når en skærm er pakket med så mange pixels er resultatet ganske enkelt imponerende. Pixeltætheden er så høj,at øjet ikke kan skelne de enkelte pixels fra hinanden. Billeder ser langt mere realistiske ud. Med en utrolig opløsning kan du se mere af dine billeder med høj opløsning og nøjagtig gengivelse af hver eneste pixel. Og tekst står så skarpt,at det vil føles,som om du læser mails,websites og dokumenter på et print. Retina-skærmen formindsker genskin uden at gå på kompromis med de imponerende farver og den fantastiske kvalitet. Dens høje kontrastforhold gør sort sortere og hvid hvidere. Og alle farver derimellem er mættede og levende. IPS-teknologien giver et bredt 178-graders overblik over alt på skærmen,så du vil se forskellen fra næsten alle vinkler. Og du vil helt sikkert blive imponeret over det,du ser. Med Multi-Touch i OS X kan du bruge almindelige bevægelser som at swipe og knibe til at skifte mellem programmer,navigere i dit indhold og få mest muligt ud af pladsen på dit skrivebord. Du får dermed bedre føling med dit indhold og flere funktioner lige ved fingerspidserne. Det giver nu også haptisk feedback på MacBook Pro - så du ikke kun kan se,hvad der sker på skærmen,men også føle det. Takket være den superhurtige skrive- og læsehastighed,som det PCIe-baserede flash-lager sikrer,vil du bemærke en forskel i alt,hvad du gør. Det er hurtigt at starte op,programmer åbner hurtigt,og skrivebordet føles flydende og responsivt. Desuden har flash-lageret ingen bevægelige dele,så det er super robust og lydsvagt. Mød det ultimative mobile kreative studie. Med tryk på mobile. Med den 802.11ac Wi-Fi-teknologi og trådløse Bluetooth 4.0-teknologi kan du tage stikket ud og stadig være tilsluttet dit netværk,dine trådløse ydre enheder og hele verden. Og med AirPlay og Apple TV kan du trådløst afspille video,vise billeder og lytte til musik fra MacBook Pro på dit HDTV. Og når din MacBook Pro opretter forbindelse til en 802.11ac Wi-Fi-base såsom AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule,bliver den trådløse ydeevne op til 3 x større.

Primære Specs

Produktbeskrivelse Apple MacBook Pro with Retina display - 15.4" - Core i7 - 16 GB RAM - 256 GB flashhukommelse - Dansk
Produkttype Notebook
Operativsystem OS X 10.13 Sierra
Processor Intel Core i7 (4. Gen) 2.2 GHz (3.4 GHz) / 6 MB Cache
Hukommelse 16 GB DDR3L
Lagring 256 GB - flashhukommelse
Optisk drev Intet optisk drev
Billedskærm 15.4" LED baglys 2880 x 1800
Grafik Intel Iris Pro Graphics
Input-enhed Force Touch-trackpad
Tastaturbagbelysning Ja
Integreret webcam Ja
Netværk Bluetooth 4.0,802.11a/b/g/n/ac
Batteri Op til 9 timer
Dimensioner (B x D x H) 35.89 cm x 24.71 cm x 1.8 cm
Vægt 2.04 kg
Lokalisering Dansk / Danmark
Miljømæssige standarder ENERGY STAR kvalificeret
Producentgaranti 1-års garanti
Yderligere information

Yderligere information

Leverandør Apple
RAM 16 GB
Leverandør varenr. MJLQ2DK/A